1
1

Muziek verbindt en verbroedert. Dat klinkt niet alleen goed: dat is het ook! THE LIFE I LIVE inspireert met het gratis toegankelijke muziekfestival dat zich in het centrum van de Hofstad ontvouwt. Daarnaast heeft THE LIFE I LIVE zich ontwikkeld tot een platform dat het gehele jaar door inspireert met muzikale en culturele tips en verhalen over de vele gezichten van de Hofstad.

Het platform is ook de plek om op de hoogte te blijven van de extra festivals/evenementen die onder de vlag van THE LIFE I LIVE het levenslicht gaan zien. Zo organiseert THE LIFE I LIVE op meerdere momenten in het jaar een muzikale avond met parels gekozen door het programmateam van THE LIFE I LIVE Festival. Zo hebben we in 2016 mogen genieten van een concert van Queax Queax Jones en Marc O’reilly die we in samenwerking met het Paard van Troje mogelijk hebben gemaakt.

THE LIFE I LIVE werkt nauw samen met allerlei partijen in de binnenstad van Den Haag om zo gezamenlijk de Hofstad op de kaart te zetten op het gebied van kunst en cultuur. THE LIFE I LIVE is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen of interessante samenwerkingen die dit doel dienen. Het nuttige en het aangename vloeit binnen het THE LIFE I LIVE platform op een natuurlijke wijze samen.

Het platform staat even op een laag pitje. Tips worden via de festival Facebookpagina uitgedragen.