1
1

De culturele wereldreis die het Embassy Festival dit jaar voor de zesde keer presenteert, gaat op vrijdag 31 augustus op het Lange Voorhout in Den Haag van start. De kick-off van de jubileumeditie van het festival ontvouwt zich die avond vanaf 17.00 uur op en rond  één podium met een afwisselend en kleurrijk programma. Op zaterdag 1 september barst het festival om 12.00 uur in volle omvang los op vier podia, de Kids Compound  en de International Market.

In 2017 trok het festival 50.000 bezoekers van jong tot oud. De verwachting is dat er in 2018 meer dan 60 landen deelnemen. De culturele (muziek, dans, theater, etc.) en culinaire rijkdom van de meest uiteenlopende landen transformeren het Lange Voorhout tot een beleving waarmee je je in een andere wereld waant.

Deelnemende landen Embassy Festival 2017:
Armenia, Austria, Bangladesh, Bolivia, Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Canada, China, Costa Rica, Cuba, Cyprus, Czech Republic, Ecuador, Egypt, Finland, France, Georgia, Ghana, Greece, Guatemala, Haiti, Hungary, India, Indonesia, Ireland, Israel, Kenya, Macedonia, Malaysia, Mexico, Moldova, Mongolia, Nepal, Pakistan, Palestine, Peru, Philippines, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Sudan, Switzerland, Thailand, Tunisia, Ukraine, USA, Vietnam, Yemen